Moja največja motivacija v življenju je premagati ovire, strahove in šibkosti, jih spremeniti v priložnosti in s tem postati boljša oseba vsak dan posebej. Zjutraj se skušam zbujati čim bolj pozitivna in vesela, zvečer pa se trudim biti vsak dan hvaležna za vse lepe stvari, ki mi jih ponuja življenje.

Kaja Strniša

Po poklicu sem diplomirana politologinja in magistrica Komunikologije.

Ker sem po naravi izjemno radovedna in me zanima nešteto stvari, sem pridobivala izkušnje na več različnih področjih, predvsem pri organizaciji dogodkov, prireditev, različnih vrst promocij, marketinga ter opravljanja s spletnimi stranmi in družabnimi omrežji.

Od samih začetkov dalje sem tudi del ekipe BRST psihologije, kjer sodelujem predvsem pri izvedbi predavanj, delavnic in izobraževanj, skrbim tudi za zunanjo podobo, marketing in finance podjetja.

Sem ustvarjalka YouTube kanala in bloga BRSTOLOGIJA, kjer s svetom delim različne zanimivosti s sveta psihologije, duševnega zdravja in dobrega počutja.

Obenem sem avtorica različnih e-knjig s področja psihologije in duševnega zdravja, spletnega programa za lažje obvladovanje stresa ter posebnih BRSTOLOŠKIH kartic spodbude.

Ker imam v življenju rada razgibanost, tudi svoj prosti čas namenjam različnim aktivnostim.  Obožujem gore, naravo in šport, sem lastnica psičke Bronx, rada ustvarjam v kuhinji, obožujem modo, nora sem na filme in serije, ena mojih največjih želja pa je, da raziščem čim več zanimivih krajev, ki nam jih ponuja naš prečudovit svet.