Vrnimo življenju lahkotnosti

Se težko zberete pri svojem delu?

Vas stvari hitro spravijo iz tira?

Si želite več časa zase?

Vam zmanjka energije za aktivnosti, ki jih imate radi?

Zdravje je podlaga za dobro in uspešno življenje in delo - tako za posameznika kot za organizacijo. Ko govorimo o zdravju je pomembno, da se zavedamo tako fizičnega kot psihičnega zdravja. Ravno psihično zdravje pa je dandanes pogosto ogroženo zaradi prenatrpanega urnika, prevelikih zahtev in razpetosti med službenim in privatnim življenjem. In vse to pri nas povzroča stres. Raziskave kažejo, da eden od treh delavcev v Evropi toži, da je podvržen stresu pri delu. In ker je stres v vzponu je pomembno, da se naučimo učinkovitega soočanja in obvladovanja stresa.

Zato vas vabimo, da se udeležite treninga spoprijemanja s stresom.

Vrnimo življenju lahkotnosti

ki bo potekal 20.11.2014 od 8.30 do 15.30…

…In se tako naučite kako zopet vnesti lahkotnost v vaše življenje. Kako? Preprosto – skupaj se bomo naučili kaj pri vas povzroča največji stres, predvsem pa, kako se z njim soočati in se po napornem dnevu sprostiti, ter si nabrati dodatne energije za ljudi in aktivnosti, ki so vam blizu.

Cilj:

  • Izboljšati učinkovitost
  • Izboljšati reševanje problemov
  • Izboljšati počutje in  zdravje
  • Izboljšati medosebne odnose

Vsebina:

  • Stres in stresni odziv (kaj je stres, reakcija v stresnih situacijah, individualni stresorji in analiza).
  • Obvladovanje stresnega odziva in sproščanje (kako se spoprijemati s stresom in razmišljati drugače, razvijanje učinkovitih strategij, tehnike sproščanja).
  • Preprečevanje izgorelosti (od stresa do izgorelosti, pomembnost ravnovesja).

Kotizacija, rok prijave in pogoji plačila

Kotizacija znaša 100 €. Kotizacijo nakažite na transakcijski račun podjetja Brst psihologija, pri Delavski hranilnici, TRR SI56 6100 0000 8344 190, z namenom Trening stresa, najkasneje do 17.11.2014. Plačilo je pogoj za udeležbo. Račun vam bom poslali po opravljeni delavnici.

Za dodatna vprašanja sva vam na voljo na

Email: branka@brstpsihologija.si

Telefonska številka: Branka: 00386 68 182 817; Urška 00386 31 769 314

Z vami bova

Branka Strnišaje psihologinja in psihoterapevtka. Izkušnje je vrsto let pridobivala na področju razvoja kadrov, zadnja leta pa se intenzivno posveča psihoterapiji in osebnemu treningu (coaching). Vključena je v supervizijsko stopnjo usposabljanja za vedenjsko kognitivnega terapevta, zaključeno ima usposabljanje za terapevta medicinske hipnoze.

Urška Čufer je psihologinja, zaposlena v multinacionalnem podjetju, kjer se ukvarja predvsem s  selekcijo kadrov in izvajanjem delavnic. Izobražuje se tudi na področju čuječnosti.

Na delavnico se prijavite čimprej, saj je število mest omejeno.

Related Posts