VEČERI SPROŠČANJA

Tempo življenja in situacije  v družbi nenehno pritiskajo na nas. V neskončnem številu informacij, naglici in hitrosti ne uspemo  predelati vseh čustvenih in miselnih impulzov. Opažamo, da postajamo utrujeni, emocionalno izčrpani, lahko brezvoljni,….. Sprotno sproščanje napetosti in stresa, obvladovanje tesnobe in  strahov, nam  omogoča, da  bolj vitalno stopamo skozi življenje, se dobro počutimo in smo bolj zdravi.

Za doseganje sprotnega »čiščenja« napetosti, tesnobe in ostalih psihičnih pritiskov  v BRSTPSIHOLOGIJI (www.brstpsihologija.si) organiziramo VEČERE SPROŠČANJA.

Srečanja bodo potekala enkrat tedensko ob četrtkih po dve andragoški uri, s pričetkom ob 19 uri.  Cena posameznega srečanja je 15 €.  Plačuje se lahko sproti ali mesečno (50€). Prvo srečanje 16.1.2014

Prijava, vprašanja in informacije na branka@brstpsihologija.si . Vaje potekajo v mali skupini, tako da je število omejeno.

Vabljeni, pridružite se nam!

 

O avtorici

V BRST psihologiji združujem vsa svoja znanja in se posvečam psihoterapijamn in osebnostnim treningom, kjer uporabljam metode vedenjsko-kognitivne terapije in medicinske hipnoze. Obenem izvajam psihološka testiranja za medicino dela, vodim različna izobraževanja, predavanja in delavnice ter sodelujem z več podjetji in organizacijami, kjer svetujem na področju razvoja kadrov.

Related Posts