Človek je tako kompleksno bitje, da kljub vsemu tehnološkemu razvoju, ostaja neodkrit in nepredvidljiv, ima čudovito zmožnost, da vedno znova in znova lahko vzpostavi ali razvije dobro in zdravo psihično in telesno stanje, ne glede na stiske in ovire s katerimi se v življenju sooča. 

Branka Strniša

Delovanje človeka me je zanimalo že od malih nog, kdo smo, kako delujemo in kaj zmoremo.  Za psihologijo sem se odločila ob koncu OŠ, ko mi je šolska psihologinja dala v branje knjigo o osebnosti in o razvoju otroka in takoj sem vedela kam me bo nesla moja poklicna pot.

Sem ustanoviteljica BRST psihologije, kjer združujem vsa svoja zanimanja in izkušnje. Svoje podjetje sem ustanovila, ker sem vedno polna idej, načrtov in ustvarjalnih zamisli. Svoje znanje rada delim z drugimi in predvsem rada pomagam ljudem pri premagovanju različnih vsakodnevnih izzivov.

Po študiju psihologije v Ljubljani sem sprva delovala na področju socialnega varstva, nato pa vrsto let pridobivala izkušnje na področju razvoja kadrov v visoko tehnoloških podjetjih, delujočih doma in v tujini. Oblikovala in vpeljala sem lastne modele razvoja kadrov, upravljanja talentov in znanja, karierne načrte, postopek ocenjevanja potencialov itd. Dognanja sem redno predstavljala domači strokovni javnosti.

Hkrati  se že od nekdaj posvečam psihoterapiji in osebnostnemu treningu (coachingu).  Pri svojem delu uporabljam tehnike vedenjsko kognitivne terapije, hkrati pa sem tudi terapevtka medicinske hipnoze.

V BRST psihologiji združujem vsa svoja znanja in se posvečam psihoterapijamn in osebnostnim treningom, izvajam psihološka testiranja za medicino dela, vodim različna izobraževanja, predavanja in delavnice ter sodelujem z različnimi podjetji in organizacijami, kjer svetujem na področju razvoja kadrov.